Prostituerte i trondheim sex i

Prostituerte i trondheim sex i Hun er prostituert, men i motsetning til dem som står på gaten . Norge er 25 kroner; Halvparten av alle norske sexkjøpere tas i Trondheim. De to prostituerte kommer fra henholdsvis Afrika og Latin-Amerika. Begge har ifølge egne utsagn solgt sex fra gata i Trondheim over lengre. Menn som har kjøpt sex av prostituerte i Trondheim er blitt filmet med skjult kamera. Hensikten er å presse kundene for penger, tror politiet. De tok flere sexkjøpere i fjor enn det politiet i Oslo, Stavanger og Bergen Det kan få noen til å tenke at det er mer prostitusjon i Trondheim.

Politiet i Trondheim har avdekket at prostituerte selger sex fra ubetjente solstudioer. Enkelte solstudiodrivere kan risikere halliksiktelse hvis de. Menn som har kjøpt sex av prostituerte i Trondheim er blitt filmet med skjult kamera. Hensikten er å presse kundene for penger, tror politiet. De to prostituerte kommer fra henholdsvis Afrika og Latin-Amerika. Begge har ifølge egne utsagn solgt sex fra gata i Trondheim over lengre.

Tre måneder etter at politiet i Trondheim la ned sin spesialgruppe mot prostitusjon har sexmarkedet eksplodert. Og så gjør hun en ting til: med jevne mellomrom selger hun sex til ukjente menn. Likevel har de opptil flere ganger kjøpt sex av prostituerte, både i Norge og i.

Halliktiltalt for å ha leid ut leilighet til sexsalg i Trondheim Bekymret: Anne Grytbakk ved NTNU sier unge kan lokkes til prostitusjon ettersom kroppene deres er.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail